Balans

Het vinden en houden van een goede lichamelijke en geestelijke balans is één van de grootste uitdagingen die het leven te bieden heeft. Lekker in je vel zitten is niet zomaar vanzelfsprekend en zeker niet altijd eenvoudig. Een ongezonde voeding, mineralentekort, medicijngebruik, maar ook stress, straling en luchtvervuiling zijn voorbeelden van vervelende invloeden die je lichaam dagelijks gemakkelijk uit balans kunnen brengen. Vaak zonder dat je daar zelf erg in hebt.

Het lichaamseigen immuunsysteem dat je van nature goed beschermt, komt hierdoor onder druk te staan. Een verzwakking van dit systeem uit zich in zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Dit zorgt ervoor dat je leven uit balans is en je niet meer ten volste van het leven kunt genieten.

Een verlichting in gezondheid, zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel is veel dichterbij dan je denkt!

Ik richt me op het snel en efficiënt opsporen van de oorzaken die aan verschillende klachten ten grondslag liggen. De behandeling is erop gericht blokkades op te sporen en te zoeken naar wat je lichaam nodig heeft om weer in balans te komen.

 

Disbalans in energie

 

Artikel uit Brabants Dagblad door Sandra van Maanen.

Gratis E-book

 

 

Download nu!

 

Wat is dat nu precies, verzuring? En waarom is dat niet goed voor je lichaam? Hoe raak je verzuurd? En nog belangrijker, wat kan je er zelf tegen doen? In dit E-book geef ik je inzicht in de belangrijkste items rondom verzuring.