Blog Vivre Vitaliteit

Blog

EEN therapie


E.E.N therapie is een holistische geneeswijze. Het staat voor Energetische Eclectische Natuurgeneeskunde. Eclectisch is “het beste halen uit alle systemen en daar een Eenheid in zien”. De E.E.N therapie maakt daarom gebruik van diverse technieken uit onder andere, de Oosterse geneeskunde, traditionele Chinese geneeskunde en de Westerse natuurgeneeskunde.

 

Energetische Natuurgeneeskunde ziet het lichaam als een energiesysteem. Als het in balans is, kan de energie vrij rondstromen, dit is belangrijk voor je gezondheid. Blokkades in de energie ontstaan onder andere onder invloed van toxische belasting, straling, ongezonde voeding, stress, maar ook door trauma’s uit het verleden. Als de energiebalans verstoord is, kunnen er ziektes ontstaan. Je lichaam geeft dat in eerste instantie aan door allerlei klachten, pijntjes en ongemakken, die erger kunnen worden, als je er geen aandacht aan besteed. Met de therapie help ik je om energetisch weer in balans te komen, waardoor je afweer wordt versterkt en het zelfhelend vermogen van je lichaam weer zijn werk kan doen.

Bij deze therapie worden je chakrasysteem, je energievelden en je fysieke lichaam gemeten en in balans gebracht. We gaan op zoek naar de oorzaken van je klachten. Indien je bewust wordt waar je klachten vandaan komen, kan er heling plaatsvinden.

Een sessie bestaat uit een meting, gesprekken en een energetische behandeling of lichthealing en vergevingssessies. Dit combineer ik onder andere met Bachbloesems en Energetische druppels.

Als je wilt kennismaken met deze therapie? Neem contact op over de mogelijkheden.

 

Contact I Afspraak maken

Gratis E-book


Gezondheid begint in je darmen. 
In het kader van "Een andere kijk op..." vertel ik je in dit E book een aantal ins- en outs over je spijsvertering. Een belangrijk onderdeel van je welzijn en vitaliteit.

Download nu!