Blog Vivre Vitaliteit

Blog

Verdrijf de winterblues


In de winter is je energie vaak ver te zoeken en ben je een stuk minder actief dan in de zomermaanden. Komt dit je ook bekend voor? Op zich is dat niet zo erg, de lente komt weer tevoorschijn voordat je het weet. Als je iedere winter klachten hebt, als je ieder griepje en verkoudheid meepakt en als dit jouw leven negatief beïnvloed dan wordt het tijd om daar verandering in te brengen.

 

 

 

In de winter kunnen klachten en aandoeningen als reuma, eczeem, depressie, chronische vermoeidheid, chronische pijn, ontstekingen en blessures verergeren. Je weerstand is lager en de kou werkt ook niet mee. Deze factoren hebben invloed op de staat van jouw lichaam en geest. Je bent misschien al meerdere malen naar de huisarts geweest, maar de klachten blijven iedere winter verergeren. Moedeloos worden is echter niet nodig. Met Bemer kun je namelijk zelf thuis je klachten aanpakken.

Wereldwijd wordt de methode door bijna 2,5 miljoen mensen gebruikt, waarvan het grootste gedeelte in Duitsland woont. Duitse artsen en fysiotherapeuten zijn er dan ook geheel vertrouwd mee dat hun patiënten de Bemer naast hun behandeling gebruiken.

Gezondere lichaamscellen
De Bemer methode is heel simpel om te gebruiken. Je ligt ’s ochtends en ’s avonds 8 minuten op een body (mat). Via die body worden pulsen afgegeven aan je lichaam, zodat de microcirculatie in je lichaam aanzienlijk verbeterd wordt. Je organen krijgen meer zuurstof en voedingsstoffen, de afvalstoffen worden beter afgevoerd en je lichaamscellen worden gezonder. Bemer helpt dan ook bij een sneller herstel na zware sportprestaties.

Voordelen van Bemer:

  • breed inzetbaar voor de behandeling van vele klachten en aandoeningen
  • werking wetenschappelijk bewezen
  • ook preventief te gebruiken
  • korte behandeltijd per dag
  • zelf thuis te gebruiken

Zelf met de Bemer aan de slag? Neem contact op via 06 – 388 99 217 voor de mogelijkheden.

 

Contact

 

Gratis E-book


Gezondheid begint in je darmen. 
In het kader van "Een andere kijk op..." vertel ik je in dit E book een aantal ins- en outs over je spijsvertering. Een belangrijk onderdeel van je welzijn en vitaliteit.

Download nu!