Blog Vivre Vitaliteit

Blog

Maximaal Gezond


In de regio Vleuten rondom het Maximapark wordt hard gewerkt aan de oprichting van een nieuw gezondheidsnetwerk. Dit krijgt steeds meer vorm en tijdens de Uitmarkt in Vleuterweide presenteert het netwerk zich voor de eerste keer.

We willen een gezondere wijk. We realiseren dit door activiteiten, workshops en lezingen voor iedereen.

 

 

Missie
Maximaal Gezond is een gezondheidsnetwerk van professionals rondom het Maximapark. Zij streven naar het bevorderen van een gezonde wijk, waarin de bewoner centraal staat. Zij stimuleren bewoners om preventief de gezondheid in eigen hand te nemen en bij klachten niet het symptoom maar de oorzaak als uitgangspunt te nemen.

 

Gezondheid begint al bij preventie en zelfzorg. Het Maximaal Gezond Netwerk wil dit bereiken door initiatieven te ontplooien om inzicht te geven in de wijze waarop:

1. je een optimale gezondheid bereikt;
2. je een verstoord evenwicht kunt herstellen;
3. en waar je regionaal terecht kan voor ondersteuning om gezondheid in eigen hand te nemen.

"Of je nu gezond of ziek bent, vaak is een betere gezondheid bereikbaar als je bereid bent jouw gezondheid in eigen hand te nemen. Jij bent zelf de sleutel, wij helpen je het slot open te draaien."

Vivre Vitaliteit maakt onderdeel uit van dit netwerk. Fit en vitaal voor ons allemaal.
www.maximaal-gezond.nl

 

Gratis E-book


Gezondheid begint in je darmen. 
In het kader van "Een andere kijk op..." vertel ik je in dit E book een aantal ins- en outs over je spijsvertering. Een belangrijk onderdeel van je welzijn en vitaliteit.

Download nu!