Blog Vivre Vitaliteit

Blog

Kracht van energie


Hoe maak je energie zichtbaar? Dat is altijd lastig. Alles bestaat uit energie, trilling, frequenties. En dat heeft invloed op elkaar, je lichaam, je gezondheid.

Om energie zichtbaar te maken wilde ik je een inkijkje geven in het werk van Masura Emoto.

Deze Japanse onderzoeker heeft waterkristallen gemaakt van water dat blootgesteld is aan verschillende prikkels, zoals de emoties liefde en haat. Je zult versteld staan welke invloed dit heeft op de kristallen.

 

 

Masaru Emoto (1943-2014) is een Japanse onderzoeker. Hij studeerde op de Universiteit van Yokohama en was voorzitter van de International Water for Life Foundation. Emoto deed onderzoek naar water.

Masaru Emoto begon zijn onderzoek met het bekijken van de kristalstructuren van water uit diverse gebieden. Schoon bronwater liet onder de microscoop een prachtige kristalvorm zien, leidingwater en vervuild water een verbrokkelde of vervormde structuur. Hij bevroor de resultaten en maakte hier foto’s van. Vervolgens ging hij experimenteren met geluid, bijvoorbeeld met klassieke muziek en rockmuziek. Bij klassieke muziek werden prachtige waterkristallen gevormd, bij luide rockmuziek trad vervorming op.

Het experiment breidde zich uit met het uitspreken van woorden. Bij woorden als liefde en dankbaarheid vormde het water harmonische structuren. Bij woorden als haat en woede trad er vervorming en verwarring op, viel de structuur uiteen. Emoto heeft honderden woorden getest, maar liefde en dankbaarheid gaven de mooiste kristallen.

Kristallen werden niet alleen gevormd door het uitspreken van woorden, door de geluidstrillingen. Ook het plakken van etiketten op een glas water met teksten als ‘ik hou van jou’ en ‘ik haat je’ had hetzelfde effect op de waterstructuur. 

Emoto legde tevens rijst in diezelfde glazen water. De rijst met het etiket ‘ik hou van je’ fermenteerde keurig, de rijst met het etiket ‘ik haat je’ rotte weg en begon te stinken. Trouwens, rijst in het glas water dat volledig werd genegeerd, rotte nog veel harder! Je kan dit experiment thuis zelf uitvoeren.

Dit alles betekent dat we met onze gevoelens, emoties en intenties de materie, de vorm beïnvloeden. Positieve emoties, gevoelens en intenties geven een harmonieuze kristalvorm, negatieve emoties doen de vorm en structuur teniet.

Ons lichaam bestaat voor een groot deel uit water. Een positieve omgeving en positieve gedachten en energie kunnen veel balans en energie brengen. Wil je hier mee aan de slag? Kom dan eens kennismaken. info@vivrebioresonantie.nl

Bron: Reneé Merckestijn

Gratis E-book


Gezondheid begint in je darmen. 
In het kader van "Een andere kijk op..." vertel ik je in dit E book een aantal ins- en outs over je spijsvertering. Een belangrijk onderdeel van je welzijn en vitaliteit.

Download nu!