Blog Vivre Vitaliteit

Blog

Core Testimonial


"Soul en Core hebben mijn lijf gegeven wat het nodig had. Twee jaar geleden is bij mij een Leaky Gut (lekkende darm) geconstateerd. Acht jaar daarvoor PDS (Prikkelbaar Darmsyndroom). In die 8 jaar heb ik voedingsintoleranties opgebouwd tegen gluten, caseïne, lactose, fructose, nachtschadeplanten en diverse kruiden."

core rain.jpg - 33.30 Kb

 

"Ik at toen al heel sober en puur, maar op een gegeven moment kon ik niets meer eten of mijn darmen zwollen op (looks like pregnant) en had pijn. Ik voelde mij energieker als ik niets at, maar kreeg daardoor wel een tekort aan vitaminen, mineralen, etc. Twee jaar geleden heb ik een fecestest laten doen en er was van alles mis in mijn darmen; disbalans in de darmflora, problemen met vertering van voeding...enfin shit dus. Daarna lang traject gedaan om het darmslijmvlies te helen.

Inmiddels wilde ik meer weten over hoe dat allemaal werkte in de darmen en ben ik allerlei studies gaan volgen, waaronder de opleiding darmtherapeute. Ik weet nu dat veel ziekten veroorzaakt worden door een disbalans in de darmflora en leer welke planten, kruiden en middelen goed zijn om de darmslijmvlieswand te helen en de goede en de kwade darmbacteriën weer in de juiste verhouding te krijgen. Na veel pillen geslikt te hebben liep ik tegen Core en Soul aan.

IN CORE ZITTEN ALLE INGREDIENTEN DIE HET DARMSLIJMVLIES HELEN!

Ik heb meer energie, mijn darmen zwellen niet meer op, geen pijn meer.....ook als ik eens een keer voor mij 'foute voeding' eet, ik slaap beter en ik voel dat mijn huid niet zo droog meer is. Ik wil mijn ervaring aan mensen doorgeven om hen te helpen...en ze zich in korte tijd beter gaan voelen."

Marjon

Wil je Soul ook eens ervaren? Vraag een proefsetje aan via info[at]vivrevitaliteit.nl of 06 – 388 99 217.

www.myrainlife.com/vivreseeds

Gratis E-book


Gezondheid begint in je darmen. 
In het kader van "Een andere kijk op..." vertel ik je in dit E book een aantal ins- en outs over je spijsvertering. Een belangrijk onderdeel van je welzijn en vitaliteit.

Download nu!